Політична реклама

У Львівській філармонії проведуть вечір симфонічної музики

1351 0
У п’ятницю, 7 лютого, Академічний симфонічний оркестр під орудою головного диригента Іллі Ступеля виконає твори композиторів-романтиків.

Львів’яни зможуть почути «Італійське капричіо» російського композитора Петра Чайковського, Симфонію №2 німецького композитора Роберта Шумана та Симфонію №5 німецького композитора Людвіга ван Бетховена, інформує прес-служба Львівської міськради.

Один з найбільш значущих своїх творів «Італійське капричіо» Петро Чайковський написав у Кам’янці у 1880 році.

Симфонія №2 Роберта Шумана написана в 1845-46 роках. Симфонія складається з 4-х частин. Вона відкривається великим повільним вступом про героїчне протистояння долі.

Симфонія № 5 Людвіга ван Бетховена присвячена другу і меценату Бетховена, сину останнього гетьмана України, графу Андрію Розумовському. Вона розпочинається грізним епіграфом у чотири такти. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!