Політична реклама

У Львівській філармонії прозвучать симфонічні шедеври музики

1201 0
2 лютого у Львівській філармонії прозвучать симфонічні шедеври світової музики.

У межах концерту звучатиме увертюра до опери «Оберон» Карла Марії фон Вебера, оркестрова сюїта № 1 з балету «Попелюшка» Сергія Прокоф'єва, румунська рапсодія Джордже Єнеску, а також віртуозні Варіації на тему рококо для віолончелі з оркестром Петра Чайковського, повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

Твори виконає Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії під керівництвом заслуженого артиста України Віктора Плоскіни. Сольну партію віолончелі виконає Ярослав Мигаль. 

«Опера «Оберон» німецького композитора Карла Марії фон Вебера є одним із кращих творів композитора. У ній фантастика поєднується з реальністю. Вебер вважається першим німецьким композитором, який глибоко розумів склад національної музики і підніс до високої художньої досконалості національний німецький фольклор», – розповідають організатори.

Концерт розпочнеться о 18.00.

Вартість квитків, грн: 40, 60, 80

Квитки продаються у касі філармонії щоденно з 11.00 до 19.00 (235-89-46)
та на ticketclub.com.ua.

Абонементи дійсні


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!