Політична реклама

У Львівській філармонії "Віртуози Львова" дадуть концерт з школярами

1202 0
9 грудня», о 19.00 у Львівській філармонії відбудеться вечір інструментальних концертів Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» з учнями Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької.

Твори Йозефа Гайдна, Шарля Беріо, Вольфганга Амадея Моцарта, Луїджі Боккеріні, Оксани Герасименко виконають учні 6-8-9-11 класів школи: Ірина Кузьмич, Остап Шпік, Тома Бервецький,  Марія Савельєва,  Марта Сторонянська, інформує Львівська газета.

Камерний оркестр «Віртуози Львова» впродовж багатьох років працює з талановитими дітьми Спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької.

Загальновідомим проектом оркестру є міжнародний проект «Таланти третього тисячоліття», в якому брали участь талановиті діти не тільки з України, а й з інших країн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!