Політична реклама

У львівських жеках будуть зміни в оплаті за послуги. Перелік ЛКП

1567 0
Депутати ЛМР 6 лютого на сесії надали в оренду львівським комунальним підприємствам 17 нежитлових приміщень, які раніше орендував ПАТ «Мегабанк» для відділень банку із прийому платежів за послуги ЖКГ.

Тепер ЛКП мають облаштувати там пункти приймання комунальних платежів, інформує Zik.

Як пояснила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, приміщення вивільнилися після кас обслуговування ПАТ «Мегабанк».

Як сказано у пояснювальній записці до проекту рішення, «Мегабанк» здав орендовані приміщення по акту приймання-передачі балансоутримувачам.

ЛКП, на балансі яких перебувають ці приміщення, звернулись з проханням передати їм їх в оренду, щоб створити там умови для оплати мешканцями за послуги ЖКГ і спожиті енергоносії.

Йдеться про приміщення за адресами: вул. Гетьмана І. Мазепи, 11, Турянського, 5, Варшавська, 64, Грінченка, 4, Миколайчука, 22, Лінкольна, 57, Сихівська, 14, Хуторівка, 24, Петлюри, 2-а, Кричевського, 61, Петлюри, 36, Дозвільна, 1, Бортнянського, 17, Міхновських, 21, Дністерська, 16, пр. Чорновола, 99, пр. Червоної Калини, 109.

Їх передали ЛКП в оренду терміном на 2 роки і 364 дні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!