У Львові 43-річний водій маршрутки, якого позбавили прав за нетверезу їзду, продовжував возити людей

1977 0
Водія зупинили на вул. Володимира Великого у Львові.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Сьогодні вранці, 29 липня, близько 10.30 год., львівські патрульні виявили ще одного водія маршрутки, якого суд позбавив права кермування. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: У Львові патрульні затримали водія маршрутки, який керував п’яним та без прав

Зокрема, патрулюючи вулицею Володимира Великого, екіпаж помітив, що водій громадського транспорту порушив вимоги сигналу світлофора. Поліцейські зупинили маршрутку і під час перевірки документів з‘ясували, що 43-річний мешканець Львівщини позбавлений судом посвідчення водія за нетверезу їзду.

На водія патрульні винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом) КУпАП. Щодо відповідальності за правопорушення, передбачений штраф – 20 400 гривень.

Читайте також: Суд виніс вирок водію, який збив двох монахинь у центрі Львова

Після того, як поліцейські повідомили автотранспортне підприємство, на місце прибув інший водій для продовження руху.

Нагадаємо, що на вулиці Городоцькій у Львові патрульні затримали водія маршрутки, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. До того ж з'ясувалось, що керманич вже позбавлений посвідчення водія за нетверезу їзду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!