У Львові чергове повідомлення про замінування

2016 0
У Львові знову надійшло повідомлення про замінування. Як і в декілька попередніх разів, повідомили про те, що вибухівка знаходиться у ТРЦ «Форум Львів».
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Повідомлення надійшло близько 18:00 год.

Людей евакуювали з приміщення, а екстрені служби працюють на місці згідно з «Плану дій…».

Нагадаємо, що це вже не перше повідомлення за цей тиждень про мінування у Львові. Тричі надходили дзвінки про замінування «Форум Львів». Також вибухівку шукати і в ТЦ «Магнус», а також оперному театрі.

Слід зазначити, що правоохоронці затримали 19-річного львів'янина, який учора, 3 березня, замінував торговий центр «Сільпо». Молодого чоловіка запросили у Шевченківський відділ поліції, де під час опитування він зізнався у скоєному. За словами зловмисника, він хотів таким чином пожартувати та перевірити, як розгортатимуться події після його повідомлення.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!