У Львові чергове повідомлення про замінування: цього разу ринки

3046 0
Сьогодні о 15:15 год. на оперативну лінію «102» надійшла інформація про замінування. Анонім попередив, що заміновано два львівські ринки – Галицький і Краківський.
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

На вказані об’єкти виїхали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками, – йдеться в повідомленні Головного управління національної поліції у Львівській області.

Поліцейські обстежуватимуть ринки та прилеглі території. Також вживаються заходи щодо встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування.

Людей з обох ринків евакуювали.

За даними zaxid.net, відомо, що анонім дзвонив двічі – з таксофону на вул. Личаківській та приблизно через 45 хвилин з вулиці Зернової. Зараз там працюють правоохоронці. Камери спостереження зафіксували, що дзвінки здійснював чоловік, якому орієнтовно 40 - 60 років. Правоохоронці припускають, що він нетверезий.

Нагадаємо, що сьогодні зранку надійшло повідомлення про замінування «Аквапарку». Однак дана інформація після перевірки не отримала підтвердження.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!