У Львові дадуть концерт на підтримку часопису «Дзвін»

1712 0
Літературно-мистецький і громадсько-політичний часопис «Дзвін» організовує благодійне дійство і запрошує львів’ян долучитися. В межах проекту відродження популярності журналу 14 вересня у залі Львівської обласної філармонії відбудеться концерт.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

До підтримки вже долучився гурт «Тріода». Слухачі зможуть насолодитися неповторною творчістю Миколи Петренка, Валерія Шевчука, Дмитра Павличка, Богдана Стельмаха, Андрія Содомори, Оксани Пахльовської та багатьох інших авторів «Дзвона».

За 75-тирічну історію «Дзвін» заклав фундамент для багатьох уже відомих митців слова і продовжує допомагати молодим талантам, наголошують в прес-службі Львівської міськради. Зараз кожен має можливість допомогти «Дзвону».

Початок о 18:00, вартість квитків – від 40 до 200 грн. Квитки можна придбати в касі філармонії з 11:00 до 19:00, за тел. 235-89-46, або у координаторів у групі: https://vk.com/dzvin1940.

Крім того, у п’ятницю, 5 вересня, о 18:00 до Львова приїдуть краківські музиканти, які у Львівській філармонії виконають концерт – «Краківські камералісти». Камерний оркестр «Sinfonietta Cracovia» має популярність у Польщі та у всій Європі.

Розпочне концерт струнний квінтет Луїджі Боккеріні. Продовжуватиме музичний вечір Струнний квартет №3 «Blatter eines nicht geschriebenen Tagebuches» («Сторінки із ненаписаного щоденника») Кшиштофа Пендерецького у версії для струнного квінтету. Цей твір належить до пізнього стилю композитора, написаний у 2008 році.

На завершення лунатиме музика чеського композитора, представника романтизму – Антоніна Дворжака.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!