У Львові говоритимуть про лідерство в період глобальних викликів. Де подивитись

1597 0
Усі охочі можуть подивитись бізнес-сніданок онлайн на Tvoemisto.tv.
фото: ad2inc.net

фото: ad2inc.net

19 червня о 10:00 у Львові відбудеться бізнес-сніданок BreakWest на тему «Лідерство в період глобальних викликів», організований юридичною компанією «Ейч.Ді.Партнерз».

Усі охочі можуть подивитись бізнес-сніданок онлайн на сайтіYouTube-каналі та на Facebook-сторінці Tvoemisto.tv

Організатори кажуть, що Україна і світ переживають період глобальних економічних, соціальних та безпекових викликів, тож необхідно приймати важкі рішення, відповідати на питання, що торкаються життя людей, функціонування компаній, розвитку або хоча б збереження звичного способу життя.

Це вимагає від лідерів – тих, хто веде за собою, та визначає подальші дії та кроки, повної концентрації, внутрішньої сили, та колосальної енергетичної віддачі.

Які кращі світові кейси в цій галузі цього року мали місце розповість Андрій Рождественський, CEO у Center for Leadership of UCU. Також презентують матеріал із узагальненням тих факторів, що допомагають компаніям зберігати стійкість та функціонування.

Своїм практичним досвідом роботи впродовж останніх місяців, міркуваннями щодо прогнозів можливих розвитків подій поділиться Тарас Кицмей, співзасновник SoftServe.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!