Політична реклама

У Львові гурт автентичної музики дасть концерт до Дня матері

1369 0
У неділю, 11 травня, гурт автентичної музики "Коралі" та скрипаль Богдан Дворник запрошують на концерт "Ой, давно-давно в матінки була…", присвячений Дню матері.

Захід відбудеться у подвір’ї "Музею ідей", що на вулиці Валовій, 8, повідомили у прес-службі Львівської мерії.  Початок концерту о 14:00.

"Мама – це найдорожче для нас слово, в ньому так багато тепла і любові. Мама для кожного з нас найрідніша. Мама завжди допоможе, порадить, а у важку хвилину пригорне до серця. Це перше наше слово. Кожне дитя хоче робити так, щоб  мама ним пишалася. Тому вшанування матері є найголовнішим завданням кожного з нас. І День матері дає нам можливість висловити любов і пошану", - зазначила солістка гурту Галина Похилевич.

На святі вшанують не лише матерів, а й батьків, адже спільними зусиллями вони виховують, ростять своїх дітей. 

Вхід на концерт вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!