У Львові кінофестиваль «Ровер» їде на Збоїща

1973 0
В понеділок, 14 липня, о 21:00 в мікрорайоні Збоїща у Львові біля Народного дому буде показ короткометражок про велосипеди, урбан-рух та позитивні зміни у світі від кінофестивалю «Ровер».

«Кінофестиваль подорожує Львовом – спершу було декілька показів в центрі, а потім – в Рясне-2, на Сихові, Левандівці. Тепер «Ровер» буде і на Збоїщах», – інформують організатори.

Щоб дивитись фільми в межах фестивалю буде використано 10 велогенераторів та 10 велосипедів, які при взаємодії даватимуть енергію 220 вольт, що зможе запустити фільмоустановку. Система проста: крутиш педалі – дивишся кіно.

«Велосипед – це більше, ніж засіб пересування. Це стиль життя, це можливість змінювати світ на краще навколо себе. І фестиваль «Ровер» показує, що, ставши активним учасником перегляду фільмів, ви зрозумієте важливість співучасті та відчуєте себе співтворцем цього процесу. Беріть свій велосипед і приїжджайте дивитись кіно!» – закликають організатори.

Нагадаємо, Народний дім на Збоїщах отримає нове дихання. Ініціатива klaster.in.ua, яка опікується цією державною установою культури, проводить там ремонт. «Ми цю будівлю ревіталізуємо, наповнюємо подіями, доводимо до ладу. Коли ми прийшли – там навіть електрики та туалету не було. Зараз там Інтернет є, постійно шукаємо можливості щось там покращити. В нас на сайті є кнопка «Підтримати». Ми з радістю приймаємо та звітуємо за кожну гривню», – каже учасниця klaster.in.ua Ольга Райтер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!