У Львові курсує маршрутка до Високого Замку і ОХМАТДИТу. Розклад

11936 1
У Львові запровадили новий автобусний маршрут – «Під Дубом – Високий Замок». Поки що він працюватиме в експериментальному режимі. Якщо ж стане рентабельним, то діятиме на постійній основі.
фото: Мар

фото: Мар'яни Возниці, tvoemisto.tv, we.org.ua

Автобусний маршрут курсує від торгового-розважального центру «Форум Львів» на вулиці Під Дубом по проспекту Чорновола, вулицях Гонти, Підвальній, Кривоноса біля дитячої лікарні ОХМАТДИТ та має кінцеву зупинку на майданчику для туристичних автобусів на Високому Замку.

Читайте також: Фунікулер чи канатна дорога. Як підкорити Високий Замок у Львові?

На думку ініціаторів запровадження, цей маршрут має бути популярним серед туристів, а також серед відвідувачів і персоналу ОХМАТДИТу . Зокрема, про важливість такого маршруту для пацієнтів та працівників говорить і головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Мар’яна Возниця.

«До цього маршруту найближчий транспорт до лікарні був на вулиці Підвальній та Личаківській. Відповідно, рухатися під гору батькам із дітками не було так легко. Так само, як і багатьом працівникам лікарні», – розповіла Tvoemisto.tv Мар’яна Возниця та висловила сподівання, що якомога більше львів’ян дізнаються про новий маршрут та будуть ним користуватися.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Фото надала Мар'яна Возниця

Нагадаємо, експериментальний маршрут почав курсувати від середини червня. В управлінні транспорту сумніваються в тому, що маршрут буде рентабельними. Протягом місяця перевізник та фахівці управління транспорту мають дослідити пасажиропотік, а після цього визначити, чи запроваджувати маршрути на постійній основі. Якщо маршрути продовжать роботу, їх затвердять рішенням виконавчого комітету ЛМР та присвоять їм постійні номери.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
9 Липня, 2016 17:07
Мар'яна Возниця Дякуємо за поширення інформаціі!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!