Політична реклама

У Львові на Food Film Fest покажуть смачні короткометражки

1842 0
13-15 червня у Львові пройде фестиваль Food Film Fest. В його межах у львівському Палаці мистецтв покажуть 22 короткометражки про їжу.
Фото: foodfilmfest.com.ua/

Фото: foodfilmfest.com.ua/

Про це tvoemisto.tv повідомила організатор фестивалю Інна Сумовська.

Спочатку Food Film Fest пройшов у Києві 24-25 квітня, а в червні у Львові пройде показ київської програми. Програма фесту складається з 22 короткометражних фільмів. Це роботи режисерів з України, США, Канади, Нідерландів, Індії, Бразилії, Італії, Ірландії, Великобританії.

«Ідея насправді була на поверхні: в Європі, США склалася традиція проведення подібних фестивалів. Тому я вирішила за підтримки Food Film Festival в Амстердамі організувати такий фест у нашій країні. Тема їжі для мене не нова, адже також я є співзасновнином та співорганізатором Best Food Fest & Health - фестиваль здоров`я та здорової їжі, який вже тричі пройшов у Києві», – розповіла Інна Сумовська.

Короткометражки фестивалю розділені на п’ять категорій.

Food & People – категорія, яка складає левову частину конкурсної програми фестивалю. Як і які саме відносини вибудовує людина з їжею – мова піде в цьому блоці.

Cook Book – в цю категорію увійшли фільми-рецепти.

Tastes like Animal – у цій категорії зібрані роботи, які піднімають такі теми як: толерантне ставлення до тварин, усвідомлене харчування тощо.

Food Porn – цей термін з'явився від словосполучення фуд-фотографія та спочатку застосовувався до казково красивих, часто рекламних зображень їжі, які представляли їжу як найбільшу насолоду. Організатори фестивалю надають цьому слову інше значення. Яке – обіцяють розповісти на фестивалі.

Food Ad – підбірка коротких рекламних відеороликів про їжу.

Розклад показів організатори опублікують на сайті фестивалю http://foodfilmfest.com.ua наступного тижня. Час показів у п`ятницю– з 19:00 до 21:00 та в суботу і неділю – з 18:00 до 20:00.

ТЕГИ: Львів, їжа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!