У Львові на пів року закрили для проїзду частину вулиці Шевченка. Схема об'їзду

6327 0
Автобус №17 змінив схему руху.

Від сьогодні, 8 липня, у Львові закрили для проїзду транспорту частину вулиці Шевченка на ділянці від вул. Хорватської до вул. Пстрака. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Проїзд буде закритий до 22:00 31 грудня.

Читайте також: Вулицю Моршинську у Львові на два тижні закривають для проїзду

На цій ділянці розпочався наступний етап реконструкції вулиці Шевченка, що на замовлення ЛКП «Львівавтодор» виконує ТзОВ «Онур».

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Додамо, що через закриття руху змінюється маршрут автобуса №17 – він курсуватиме вул. Городоцькою. Трамвай №7 курсуватиме, як і раніше, від кінцевої зупинки «Церква святої Анни».

Нагадаємо, раніше на вул. Шевченка розпочали будівництво квазі-кільця, а наступний етап реконструкції охопить ділянку до вул. Залізничної. У бюджеті розвитку на 2020 рік на відтинок від Хорватської до Ярослава Мудрого заклали 61 млн грн, а на частину вулиці від Ярослава Мудрого до вул. Залізничної – лише 19 млн грн із необхідниї 140 млн грн. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!