Політична реклама

У Львові на ремонт закрили вул. Куліша

1662 0
У череду, 4 травня, у Львові на ремонт закрили частину вул. Куліша на ділянці від вул. Шпитальної до вул. Зернової. Ремонт інженерних мереж тут триватиме до 18 червня. Далі ремонтуватимуть дорожнє покриття та тротуари.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Льівської міськради Віктор Щир, на час ремонту вул.Куліша автобуси курсуватимуть по пр.Чорновола, поворот на вул.Городоцьку здійснюватимуть на перехресті пр. Свободи та вул. Городоцької. Тролейбус №13 зараз курсує у штатному режимі, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів.

Нагадаємо, також триває ремонт на ділянці вул. Сахарова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!