У Львові на Науковій біля «Одеону» вже рік без погоджень ведуть будівництво

2698 0
Самовільні роботи на об’єкті зафіксували ще улітку 2019 року.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На вул. Науковій, 7а біля розважального центру «Одеон» проводять будівельні роботи. У міськраді кажуть, що роботи ведуть без дозволів.

Читайте також: На Личаківській вперше в Україні повністю знесли незаконну багатоповерхівку

Як розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, на об’єкті облаштували накриття, під яким не видно, що насправді там щось будують.

Самовільні роботи без дозвільних документів на цьому об’єкті зафіксували у липні 2019 року, каже керівник міської Інспекції ДАБК Теодазія Денисяка. Наразі справа перебуває на розгляді суду.

Читайте також: У Львові створили онлайн-мапу з інформацією про житлові забудови. Де подивитися

«Незаконність робіт на цьому об’єкті зафіксували в липні 2019 року, ТзОВ "Одеон" притягнули до відповідальності за роботи без дозвільних документів, а також наклали штрафні санкції у розмірі понад 700 тис. грн. У подальшому компанія оскаржила нашу постанову і нашу перевірку, посилаючись на те, що ми неналежним чином довели, що ці роботи виконує саме це ТзОВ. Наразі справа перебуває на апеляційному розгляді в адміністративному суді»– розповів в. о. керівника Інспекції ДАБК у Львові Теодозій Денисяк.

Додамо, 27 листопада 2016 року в розважальному закладі «МІ100» на Науковій, 7 трапилась «МІ100». Тоді до лікарів звернулися 22 людей. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання.

Нагадаємо, що переглянути оновлену мапу незаконних забудов у Львові можна за посиланням.

Фото Романа Балука, ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!