У Львові не курсують трамваї №3 і №10: деталі

1770 0
Львівські трамваї №№ 3 і 10 тимчасово не курсуватимуть через ремонтні роботи.
фото: plus.google.com

фото: plus.google.com

У Львові тимчасово припинили роботу трамвайного маршруту №3 «площа Соборна – Аквапарк», натомість збільшили кількість трамвайних вагонів на маршруті №1, який зараз курсує за маршрутом «Залізничний вокзал – Центр – вул. Вітовського – вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги».

Читайте також: Частина трамваїв у Львові змінює маршрути. Перелік

Також розворотне кільце на площі Соборній у маршрутному русі трамваїв використовуватися не буде, тому ЛКП «Львівелектротранс» просить пасажирів, що прямують в сторону кінцевої «Аквапарк», очікувати трамвая на зупинці «вул. Шухевича», яка знаходиться поруч.

Окрім того, трамвайний маршрут №10 тимчасово припиняє свою роботу до завершення ремонтних робі на перехресті «Личаківська – Мечнікова».

Нагадаємо, до святкування 25-ої річниці Незалежності України «Львівелектротранс» проведе у Львові урочистий «Парад трамваїв», виставку «Львівський трамвай – із минулого у майбутнє», а також пізнавальну екскурсію «Шляхом першого електричного трамвая Львова». 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!