У Львові знову проблеми з розумними світлофорами. Оновлено

1782 0
13 жовтня станом на 10:45 у Львові не працює низка світлофорів. Зокрема, мова йде про світлофори на вул. Антоновича, вул. Чупринки, а також перехресті вул. Мельника-Коновальця.

Як повідомив tvoemisto.tv начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, через пошкодження кабелю електроживлення на вул. Васильківського, 1 не працюють 6 світлофорів.

Наразі ПАТ «Львівобленерго» веде ремонтні роботи, однак коли запрацюють світлофори, інформації ще немає, зазначив Мирослав Туркевич.

«Зараз телофонуємо в ДАІ, щоб вони забезпечили регулювання руху на цих перехрестях», - повідомив він.

Не працюють світлофори на таких перехрестях: Васильківського – Героїв УПА, Антоновича – Мельника, Коновальця – Мельника, Мельника – Чупринки, Чупринки – Горбачевського, Чупринки – Київська. Частина цих світлофорів, зокрема на вул. Коновальця та Чупринки є «розумними». Вони обладнані відеодетекторами, які зчитують інформацію про транспортні потоки і можуть регулювати рух на перехрестях, щоби не було заторів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!