У Львові оголосили 16 доган за несвоєчасне прибирання міста від снігу

2021 0
Догани вручили за результатами аналізу нічного прибирання Львова.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові сьогодні, 24 грудня, оголосили 16 доган через те, що не було належного нічного прибирання міста. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: Де у Львові працює снігоприбиральна техніка. Мапа онлайн

Зокрема, догани отримали чотири керівники шляхово-ремонтних підприємств та їхні директори.

«У зв’язку з тим, що робота не повною мірою була якісно організована оголошено 16 доган: шістьом керівникам житлових відділів усіх районів, всім чотирьом керівникам ШРП міста, а також директорам тих управляючих компаній, які неякісно справилися з прибиранням територій, які є у їх компетенції», – зазначила вона. 

Читайте також: Львів'яни можуть стежити, як працює снігоприбиральна техніка у місті. Фото, відео

Нагадаємо, що цієї ночі у Львові працювало 84 одиниці снігоочисної техніки, використали 385 куб. метрів піскосуміші та 98,5 тонн солі. Із самого ранку почали працювати мотоблоки для того, щоб очистити тротуари, працювали тракторці.

Додамо, що цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова мало бути задіяно 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної, яку місто взяло в оренду. Відстежувати роботу техніки у Львові можна за онлайн картою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!