У Львові оркестр виконає хіти The Beatles

1614 0
8 червня о 20:00 в Національному театрі ім. М. Заньковецької оркестр виконає оновлену програму легендарних хітів The Beatles.

Звучання геніальної рок-музики у виконанні симфонічного оркестру LeoBand під керівництвом диригента Миколи Орача та струнного квартету «Фенікс» дасть змогу публіці відчути всю геніальність ліверпульської четвірки, а голоси солістів : Оксани Мухи, В'ячеслава Сінчука, Валерія Кириченка, Павла Ільницького, Юрія Рокецького та кавер-групи «Бітлевз» витончено вплетуться в аранжування величних "бітлів", і нададуть пісням нового звучання та сприйняття.

Атмосфера "бітломанії", яка в минулому не оминула жодну з країн, буде присутня і на червневому концерті, завдяки хітам на яких виросло не одне покоління. Тому перефразовуючи одну з найвідоміших пісень "бітлів" можемо з впевненістю заявити "All you need is Beatles".

Квитки можна замовити на сайті kasa.in.ua  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!