Політична реклама

У Львові планують встановити 776 загальнобудинкових лічильників

1542 0
Більше року 16 загальнобудинкових лічильників обліковують скільки води поступає до помешкань львів'ян.

Цьогоріч "Львівводоканал" планує оснащати такими приладами всі багатоповерхівки Сихівського та Личаківського районів, інформують Головні новини Львова.

Показники лічильників "Львівводоканал" отримує автоматично - через інтернет. Щомісяця виявляють, що різниця між обсягами води, яку подали до будинку та за яку сплатили мешканці  в середньому  30%.

У будинку на Червоної Калини, 40 навіть встановили магнітні пломби. Втім, слідів крадіжок так і не знайшли. Якщо навіть доведуть, що мешканці зменшують показники лічильників, то в українському законодавстві не передбачено, хто мав би заплатити різницю.

Комунальники ж нарікають на прибудинкові лічильники. Мовляв, вони за класом відрізняються від тих, що встановлюють у помешканнях. Тому і показники в них не збігаються. Єдиний вихід - замінити всі прилади.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!