Політична реклама

У Львові подешевшав бензин. Експерти прогнозують подальше зниження ціни

1914 0
У Львові подешевшав бензин на автозаправних станціях. Зокрема. на ОККО 95-ий коштує 15,69 грн. що на 20 копійок дешевше, ніж вчора. Експерти прогнозують, що ціна й надалі буде знижуватись, однак до передкризового стану не повернеться.

Оскільки основна частина пального на українському ринку є імпортною, то прямо залежить від курсу гривні щодо іноземної валюти. «Зараз ситуація стабілізується після стрибків курсу», – розповів tvoemisto.tv виконавчий директор Центру соціально-економічних досліджень CASE-Україна Дмитро Боярчук.

Зокрема причиною такої стабілізації експерт називає позитивні сигнали від Міжнарондого валютного фонду (який у травні обіцяє перший транш для України).

«Посилення гривні буде продовжуватись. Ціна надалі буде знижуватись, думаю, ще на 1-1,5 грн. Але як було – 11 гривень за літр 95-ого бензину – вже не буде», – сказав Дмитро Боярчук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!