У Львові посилюють карантин. Як працюватимуть ресторани та ринки

3386 0
Посилені карантинні обмеження діятимуть до прийняття окремого рішення міської комісії ТЕБ і НС.
фото: adarevillage.com

фото: adarevillage.com

Заклади громадського харчування у Львові можуть продовжувати роботу за умов повної вакцинації від коронавірусу (два щеплення) або негативного тесту (ПЛР чи антиген) у працівників та відвідувачів. Те ж стосується непродовольчих ринків та магазинів. Про це під час стріму Tvoemisto.tv повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Щодо продовольчих ринків, магазинів, то лише працівники мають мати негативний тест чи два щеплення.

Читайте також: «Львів'яни не готові відповідати за свої вчинки». Епідеміологиня про локдаун у Львові

«Визначили окремо рішенням комісії заборонити роботу дитячих розважальних центрів, зважаючи саме на негативну динаміку захворюваності серед дітей. Масові події, а також розважальні центри зможуть працювати за умови і повної вакцинації, і наявності негативного тесту. Обох документів», – каже він.

Додамо, що посилені карантинні обмеження діятимуть до прийняття окремого рішення міської комісії ТЕБ і НС.

Нагадаємо, від учора, 31 січня, на Львівщині через збільшення кількості хворих на коронавірус посилили карантинні обмеження. Детальніше читайте тут

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!