У Львові повідомили про замінування школи

1978 0
Вибухотехніки перевірили на вибухівку дві школи у місті.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

У Львові анонім повідомив про замінування школи №16 по вулиці Некрасова, 57. Тут знаходиться виборча дільниця. 

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, повідомлення надійшло 21 жовтня, близько 18:20 год. на телефон «гарячої лінії м. Львова» – про замінування школи №4. Вибухотехніки перевірили школу на вулиці Дзиндри та в селі Березина Миколаївського району. Під час огляду евакуацію не проводили. Інформація не підтвердилась. Предметів, схожих на вибухові пристрої, не виявили.

У подальшому при прослуховуванні розмови аноніма з оператором контактного центру працівники поліції встановили, що у повідомленні вказали насправді школу №16.

У школі по вулиці Некрасова, 57 провели обстеження, а також в селі Дуліби Стрийського району. Під час огляду евакуацію також не проводили. Предметів, схожих на вибухові пристрої, не виявили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!