У Львові презентуватимуть Саміт Миру. Де послухати?

1864 0
У четвер, 27 серпня, у Львові презентуватимуть Саміт миру, проект якого вдало стартував в Україні минулого року у Києві і зібрав близько 250 осіб з 14 областей країни та експертів з комунікації з 7 країн світу. Найважливіша тема для обговорення у Львові: «Що ми зараз можемо зробити для того, щоб процеси децентралізації відповідали інтересам громадян/країни, яка наша роль?»
фото: ukrainegoodnews.com, procherk.info, ridna.ua

фото: ukrainegoodnews.com, procherk.info, ridna.ua

Метою проекту Саміт миру – є підтримка громад у налагодженні мирного діалогу та конструктивної співпраці (як на локальному, так і регіональному рівнях), надання їм консультативної допомоги із залученням досвідчених експертів та спеціалістів у сфері врегулювання кризових явищ (військові конфлікти, громадські протести) та децентралізації.

Головна мета презентації 27 серпня – активне залучення до проекту Саміт миру громадськості міста Львова та області (органів місцевого самоврядування, науковців, студентів,  громадських активістів,представників бізнесу), яке передбачає аналіз ризиків, потенційних можливостей адміністративної реформи та децентралізації, а також спільний пошук шляхів, способів, форм та інструментів, здатних зробити ці процеси максимально ефективними для держави та суспільства, інформує прес-служба міськради.

 Один з головних спікерів презентації буде доктор Річард Фурсман – консультант з питань організаційного розвитку та лідерства, президент консалтингової компанії BrimeyerFursman, президент компанії GlobalSynergyGroup, колишній директор відділу з економічного розвитку штату Міннесота (США), тренер сесій для державних службовців, органів самоуправління, громадських активістів). «Українці зараз мають найоптимальніший момент, щоб будувати своє майбутнє. Я ніде не бачив такої мужності і рішучості людей, як в Україні. Терпіння, активність та важка праця – запорука позитивних змін в Україні», - впевнений Річард Фурсман.

Презентація Саміту Миру у Львові відбудеться в головному корпусі Львівської Комерційної Академії. Найважливіша тема для обговорення: «Що ми зараз можемо зробити для того, щоб процеси децентралізації відповідали інтересам громадян/країни, яка наша роль?»

Місце проведення: головний корпус Львівської комерційної академії (вулиця М.Туган-Барановського, 10).

Час проведення: 27 серпня із 11 до 14 год.

Контактна особа: Христина Яблонська – 0976728609.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!