У Львові проведуть Академію громадської участі

1463 0
Учасниками можуть стати всі, хто цікавиться плануванням міста, екологічними ініціативами та хоче розвивати своє місто.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Із 18 по 20 листопада у Львові проведуть Академію громадської участі, у якій можуть взяти участь активісти, представники бізнесу та депутати. 

Академія громадської участі у Львові має унікальну програму, що побудована на основі міжнародного досвіду та практик, стандартів Ради Європи, направлена на вдосконалення компетентностей та навичок представників ОГС та публічних службовців щодо взаємодії у процесі вироблення політик та застосування електронної демократії. Найбільш актуальними темами політик визначили:

  • розробка, обговорення та прийняття детальних планів території;
  • екологічні ініціативи;
  • мобільність (паркування) у Львові.

Тренерами Академії стануть експерти міжнародного та національного рівня з Великої Британії, Польщі, України, які мають багаторічний досвід роботи з різними урядами, органами влади різних рівнів та громадськими середовищами. По завершенню Академії її учасники матимуть визначені чіткі правила діалогу щодо планування міста, знатимуть, як залучати до обговорення всі зацікавлені сторони та як знаходити консенсус із опонентами.

Учасниками можуть стати всі, хто цікавиться плануванням міста, екологічними ініціативами та хоче розвивати своє місто. Детальна програма Академії за посиланням. За додатковою інформацією звертатися до керівника Проекту Володимира Кебало, e-mail: [email protected]. Більше деталей знайдете на сторінці Академії у Фейсбук.

Академію громадської участі проводять у межах впровадження проекту Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні» у партнерстві з Львівською міською радою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!