У Львові розпочала роботу приватна поліклініка для дітей. Які послуги надають

14022 0
Перший приватний медичний заклад, що має на меті надання амбулаторно-консультаційних послуг дітям, розпочав свою роботу за адресою проспект Червоної Калини, 68. У закладі кажуть, що мають УЗД, яке також дозволяє проводити огляд плоду в утробі матері на останніх місяцях вагітності.

Новостворена Дитяча поліклініка «Веселка» наразі надає консультації дитячого ендокринолога, невропатолога, педіатра, лікаря УЗД, неонатолога, окуліста, хірурга, логопеда, ортопеда та деяких інших. Спеціалісти здійснюють як огляди у поліклініці, так і на дому.

Читайте також: За пологи у Львові можуть ввести офіційну платню

«У нашій клініці діти можуть отримати консультацію необхідного лікаря, здати аналізи та зробити щеплення. Стаціонарного лікування у нас наразі немає. У серйозних випадках, де амбулаторного лікування недостатньо, наші спеціалісти рекомендують звертатись  до лікарень, де є стаціонарне лікування» - розповіла Tvoemisto.tv виконавчий директор Наталія Ковальська.

Детальну інформацію про клініку «Веселка» шукайте на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!