У Львові розповіли успішні історії творення власного бренду. Як це було

2758 0
Близько п'яти місяців тому у Львові створили перший майданчик для сторітелінгу «Шоу історій». Кожного місяця тут збираються для того, щоб справді цікаві історії були почутими. Усі розповіді поєднує одна спільна тема. Цього разу промовці ділились історією власного успіху.

Сторітелінг як жанр набирає популярності, а попри те компанії давно розповідають власні історії успіху, професіонали розказують, через які злети і падіння їм довелося пройти, щоби стати собою сьогоднішніми, а цікаві особистості на кожному заході захоплюють слухачів карколомними оповідями. 18 травня львів’яни слухали розповіді про успіх від людей, які  створили власний бренд.

Серед промовців були співзасновник холдингу емоцій FEST Андрій Худо, соліст вокальної формації «Пікардійська терція» Ярослав Нудик, команда «On3wheels» – Іван Маслюк, Сашко Луцик, Олег Савчук – засновники міжнародного проекту допомоги людям з інвалідністю, співорганізатор «Шоу історій» Ірина Снітинська та ще багато інших.

Шоу історій - це щомісячний захід на найбільшому майданчику сторітелінгу у Львові. Ви маєте можливість послухати реальні історії, не обов'язково професійних промовців, або виступити самі.

Найближча зустріч – 15 червня, а тематика – «Куди приводять мрії».

У програмі:

- неймовірні життєві історії про карколомні події, про злети і падіння, про те, як насправді мрії можуть змінити наше життя, якщо обрати їх за свій життєвий орієнтир.

- подарунки-сюрпризи від наших партнерів

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Детальна інформація: (067) 120-39-30

Квитки можна придбати тут: https://gastroli.ua/events/shou-istorii-kudi-privodyat

Організатори та засновники найбільшого майданчику сторітелінгу у Львові Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька -Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/ запрошують відвідати наступне Шоу історій.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!