Політична реклама

У Львові шукають на роботу водіїв трамваїв та енергоменеджерів

2504 0
У Львівському міському центрі зайнятості проводять співбесіди з представниками підприємств, організацій, установ, котрі здійснюють добір персоналу. На сьогодні популярними вакансіями є: водій трамвая (тролейбуса), двірник, електрик, енергоменеджер.
Фото: studnews.org.ua

Фото: studnews.org.ua

19 червня, у четвер, об 11:00 ЛКП Галицького та Сихівського районів міста проводитимуть співбесіди на такі вакансії: покрівельник, двірник, майстер з експлуатації житлового фонду, головний інженер, маляр, слюсар-сантехнік, чистильник димоходів, столяр, майстер з біжучого ремонту.

23 червня, у понеділок, об 11:00 ПП «Піокс» шукатиме менеджера з продажу.

24 червня, 11:00 – ЛКП Франківського району шукатиме працівників на такі вакансії: слюсар-сантехнік, чистильник димоходів, покрівельник, маляр, двірник, енергоменеджер, газоелектрозварник, електрик.

25 червня, 11:00 – ЛКП «Львівелектротранс»: водій трамвая, водій тролейбуса.

Міський центр зайнятості знаходиться на вул. Княгині Ольги, 122. Телефон/факс: (032)264-38-38.

Графік роботи Львівського міського центру зайнятості:

понеділок-четвер 09.00-18.00

п'ятниця 09.00-16.45

E-mail: [email protected]

Web: www.rec.lviv.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!