У Львові спіймали водія автобуса №3а, який після позбавлення прав возив пасажирів

3175 0
Раніше водія позбавили прав за нетверезе водіння на наклали понад 10 тисяч штрафу.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Працівники Патрульної поліції Львівської області затримали водія, який кермував автобусом №3а без водійських прав. Про це йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: У Львові водія маршрутки затримали нетверезим за кермом

Сьогодні правоохоронці на вул. Івана Франка помітили автобус №3а, який порушив вимоги дорожнього знаку. Автобус рухався прямо зі смуги, з якою можна було їхати лише ліворуч.

Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що чоловіка позбавили водійського посвідчення ще у лютому 2018 року за нетверезе водіння та наклали штраф у 10,2 тисяч гривень.  На рейс викликали іншого водія.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, на водія-порушника склали протокол та наклали 510 гривень штрафу за водіння після позбавлення прав. Крім цього, у нього вилучили тимчасовий дозвіл, який зазвичай видають на три місяці до рішення суду.

Читайте також: Як поїхати закордон на власному авто. Перелік документів

Нагадаємо, патрульні розпочали операцію «Перевізник», метою якої є вявлення порушень у сфері безпеки дорожнього руху та пасажирських перевезень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!