У Львові велосипедистів запрошують на змагання

2147 0
У неділю, 28 лютого, о 13:00 годині у парку імені Івана Франка, поблизу пам’ятника відбудуться змагання із велосипедного туризму, чим і розпочнеться сезон. Усіх охочих запрошують долучатись.
фото: alkatrion.com

фото: alkatrion.com

Подібні змагання традиційно проводять в останню неділю зими. Вони і відкривають велотуристичний сезон. У заході можуть брати участь не тільки спортсмени, але і всі охочі. У програмі змагань – традиційні дистанції для велосипедистів: подолання природніх перешкод – «Тріал» та швидкісна їзда – «Велокрос».

Змагання велосипедного туризму «Сніговий велосипед-2016» проводиться з метою подальшого розвитку велосипедного туризму у Львові. Серед головних завданнь змагань: пропаганда та популяризація велосипедного туризму; залучення молоді до активного відпочинку та здорового способу життя.

До участі у змаганнях допускаються всі бажаючі в особистому заліку. Вік учасників змагань і номінації:  дівчата-жінки (вік необмежений); чоловіки від 20 років; юніори 17 – 19 років; юнаки 14 – 16 років; діти 10 – 13 років

Програма змагань:

28 лютого 2016 р, неділя:

12:00-13:00 – реєстрація учасників,нарада ГСК, показ дистанції, жеребкування,

13:00 – відкриття змагань,

13:30 – 15:00 – змагання на дистанціях тріал та велокрос згідно Умов змагань,

15:00 – підведення підсумків змагань, нагородження переможців змагань.

Читайте також: У Львові встановили світлофор для велосипедистів

Охочі взяти участь можуть подавати заявки за адресою Клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів», (м.Львів вул.В.Великого 125-А)  або ж за тел.: 067.3683280-Олександр чи електронною поштою: [email protected] , до 27 лютого 2016 року.

Видатки, пов’язані з організацією та проведенням змагань з велотуризму, несе організатор –  Клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів». Витрати. пов’язані з підготовкою учасників, відрядженням, проїздом, харчуванням –  за рахунок учасників.

Детальніша інформація – за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!