На Львівщині проведуть щорічний веломарафон. Маршрут

1107 0
Його організовує громадська організація «Lviv Bicycle Club».
Фото: Lviv Bicycle Club

Фото: Lviv Bicycle Club

У неділю, 24 вересня, на Львівщині проведуть щорічний веломарафон «Львівська Сотка». Про це повідомила Львівська ОВА. 

«Цей марафон вже став доброю осінньою традицією для сотень прихильників велоспорту України. Серед зареєстрованих – представники Києва, Харкова, Одеси, тощо. Кількість учасників обмежена з огляду на безпекові моменти, проте ми розуміємо, що якби не війна –  «Львівська Сотка» збирала б навіть велосипедистів з європейських країн», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Маршрут веломарафону: 

Читайте також: Топ-5 веломаршрутів на відстані до 40 км від Львова

Також на веломарафоні учасники матимуть змогу підтримати ЗСУ – кошти зі стартових внесків передадуть на потреби армії. Організацією марафону займається громадська організація «Lviv Bicycle Club» за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Нагадаємо, що yа Львівщині обрали потенційні напрямки з розвитку велосипедного руху. Відтак, в області планують створити нові велосипедні маршрути.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!