Біля Львова відбувся чемпіонат України зі спортивного гірського туризму

1010 0
У змаганнях брали участь спортсмени з усієї країни.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Поблизу Львова протягом 4 днів проходив Чемпіонат України з спортивного гірського туризму, участь у якому взяло більше 100 учасників з різних куточків України. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Зазначимо, що рятувальники ДСНС Львівщини Андрій Сомик та Тарас Скиба на дистанції 5 класу «тактико-технічна» зайняли 1 та 2 місця відповідно. Також на «Рятувальні технічні прийоми» рятувальники Львівщини зайняли 4 місце. 

Читайте також: Львівські веслувальниці вибороли олімпійську ліцензію для України

Окрім цього протягом усіх днів чемпіонату рятувальники Львівщини не лише приймали участь у змаганнях, а й забезпечували безпеку усіх учасників.

Нагадаємо, що спортсменка зі Львівщини Христина Уляник здобула три медалі на чемпіонаті світу з пауерліфтингу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!