Політична реклама

У Львові відкрився ярмарок харківських товаровиробників

1620 0
3 листопада у парку імені Івана Франка почав працювати ярмарок, на якому львів’яни зможуть придбати продукцію харківських товаровиробників.

Працюватиме ярмарок до 17 листопада, а придбати товари можна буде з 9.00 до 19.00, - інформує прес-служба Львівської міської ради.

На ярмарок приїдуть 63 учасники. В цьому році це вже сьома виставка харківських товаровиробників у Львові. Вперше ярмарок відбувся у 2005 році, а з 2008 року став щорічним.

Крім підприємств Харкова, участь у ярмарку беруть гості з інших регіонів України, а також львівські підприємства «Промінь», «Юність», «Степ тер» та видавництво «Свічадо».

 «Метою ярмарку є популяризація продуктів виробників, налагодження та підтримка зв’язків між підприємцями. Ярмарок є добрим прикладом співпраці, адже товаровиробників об’єднує мета – робити якісні товари для українських споживачів», - додали в управлінні економіки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!