У Львові відкриють новий заклад для дошкільнят: деталі

2263 0
У вересні у Львові свої двері відкриє новий заклад для дошкільнят. В садочку зможуть навчатись 75 дітей. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР
фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

Новий заклад для дошкільнят буде знаходитись за адресою вул. Л. Ревуцького, 9. До кінця серпня в цьому приміщенні, що розташоване на першому поверсі, загальною площею 353 кв.м, планують здійснити ремонт (без розширення та надбудови). Вже у вересні планують відкрити першу групу дошкільнят.

Надалі в такому садочку зможе перебувати 5 груп по 15 дітей.

Раніше управління комунальної власності провело некомерційний конкурс, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться  на вулиці Л. Ревуцького, 9. Рішенням комісії було визначено переможця конкурсу ПП «Ерудит», який запропонував відкрити в даному приміщенні садочок.

Саме ПП «Ерудит» запропонував умови для перебування у садочку найбільшої кількість дітей. При виборі переможця некомерційного конкурсу комісією було враховано наявність відповідного досвіду у ПП «Ерудит», зокрема, діяльність початкової школи «Ерудит», що на вул. Зеленій, 95-а, та дошкільного закладу, що на вул. Лисенка, 39.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!