Політична реклама

У Львові відкриють перше кафе для велосипедистів з міні-сервісом

3818 0
У п’ятницю, 9 травня, у Львові на вул. Дудаєва, 16 відкриють велолокацію «Радлер». Це – кав’ярня, міні-сервіс та місце зустрічі для тих, хто любить велосипеди. Фірмовим напоєм закладу буде радлер – пиво з лимонадом
Фото tvoemisto.tv

Фото tvoemisto.tv

Засновниками закладу є львівські велосипедисти Володимир Титик та Олег Луканюк. Ідея відкрити «Радлер» виникла у них тому, що хоч у Львові є багато велосипедистів та кав’ярень, все ж практично нема спеціалізованих місць, де не страшно припаркувати велосипед за кілька тисяч гривень та спокійно відпочивати з друзями.

Біля входу до «Радлера» облаштовують велопаркінг з відеоспостереженням. Також заклад пропонуватиме додатковий міні-сервіс – тут можна буде підкачати колеса, зробити якийсь маленький техогляд, отримати консультацію щодо велосипеда чи продати/купити велодеталі.

"Радлер"/tvoemisto.tv

«Ми не позиціонуємо себе виключно як велокафе. Ми – велолокація. Думаю, приблизно кожен п'ятий у Львові їздить на велосипеді. Тим більше, зараз маршрутки по 3 гривні, бензин дорогий, люди пересідають на екологічніший транспорт», – розповів tvoemisto.tv Володимир Титик.

В оформленні закладу використано старі сідла від велосипедів, ланцюги та інші велодеталі. «Знайшлось багато охочих допомогти нам з оформленням. В інтер'єрі буде старий велосипед. Я – архітектор, і до декорування долучились мої друзі – художники та архітектори», – сказав Володимир Титик.

"Радлер"/tvoemisto.tv

Крім стандартного меню в «Радлері» готуватимуть протеїнові коктейлі, енергетичні напої – для людей, яких цікавить здоровий спосіб життя. Ціни заклад обіцяю встановити демократичні.

Відкриття «Радлера» – завтра, 9 травня, о 18:00. Тут покажуть український повнометражний фільм «Контакт», який знімали велосипедисти, та послухають ді-джеїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!