У Львові водій збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою і утік. Відео

4564 0
Водій утік з місця події.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові вчора, 12 листопада, близько 17.40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука водій, керуючи автомобілем ЗАЗ «Таврія» білого кольору, скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, який разом зі своєю 17-річною сестрою переходив дорогу пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора. 

У хлопчика перелом ключиці, його госпіталізували у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Суд у Львові звільнив від покарання водія, через якого 9-річний хлопчик потрапив у кому

Наразі поліцейські розшукують водія-утікача. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП та особу водія, просять зголоситися на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції.

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд м. Львова звільнив від покарання львів'янина, який улітку скоїв наїзд на 9-річного хлопця, в результаті чого дитина отримала важкі травми і впала у кому. Тепер хлопчик вчиться заново ходити та розмовляти.

Відео «Гарячої лінії міста»

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!