У Львові все частіше грабують аптеки

4195 0
У Львові все частіше грабують аптеки. Зокрема, в ніч з 1 на 2 вересня була спроба пограбування аптеки ПП «Соломія – Сервіс» (ТМ «Подорожник») на вул. Васильківського,1. Проникли через розбите вікно, проте охорона приїхала вчасно, тому нічого не вкрали. Також пограбовано аптеку ТОВ « Ваша аптека» (ТМ «D.S.») на вул. Петлюри,2. Про це tvoemisto.tv повідомила директор Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Аптечна професійна асоціація України Олена Комарянська.
Фото: zakarpattya.net.ua

Фото: zakarpattya.net.ua

Раніше, в ніч з 24 на 25 серпня пограбовано аптеку ПП «Соломія – Сервіс» (ТМ « Подорожник») на вул. Виговського, 3 у Львові. Вкрали 300 грн, охорона не встигла затримати.

В ніч з 27 на 28 серпня – пограбовано аптечний пункт ПП «Аптека аронія» (ТМ « Сімейна аптека») на вул. Виговського, 32 у Львові. Проникнення через розбите вікно.

В ніч з 31 серпня на 1 вересня зафіксовано:

– спроба пограбування аптеки ПП «Соломія – Сервіс» (ТМ « Подорожник») на вул. Науковій, 64. «Перед тим обрізали телефонну лінію, аптека була не на охороні, проте власники організували чергування в аптеці, тому обійшлося тільки пошкодженням вхідних дверей», – каже Олена Комарянська;

– пограбовано аптеку ТОВ « Маркет Універсал ЛТД» (ТМ «D.S.») на вул. Патона, 4;

– спроба пограбування аптеки ПП «Аптека аронія» (ТМ «Сімейна аптека»), вул. Кн.Ольги, 65. Проникли через розбите вікно, проте охорона приїхала вчасно та нічого не вкрали.

«Всі випадки зафіксовані у міліції, сьогодні зробили звернення до в. о. начальника ГУМВС, голови ОДА та міського голови Львова Андрія Садового», – повідомила Олена Комарянська.

Раніше у Львові фіксували масове пограбування аптек у січні-лютому: на вул. Пасічній, 3; в смт. Рудно – вул. Шептицьких, 1, вул. В.Великого,34, вул. Городоцькій, 59 тощо.

Читайте також: Молодик викрав з аптеки скриньку з пожертвами для армії. Відео


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!