У Львові встановили новий спортивний рекорд України

2709 0
На відкритті львівського сезону зі стріт-воркауту, що відбувся цими вихідними у Львові, встановили новий рекорд України. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Атлет з міста Самбір Андрій Скабара виконав 30 повторень у дисципліні «Віджимання на брусах +48 кг». Попередній рекорд був встановлений на Чемпіонаті України 2015 року. Тодішній рекордсмен виконав 26 повторень.

Загалом львівські атлети зі стріт-воркауту зібрали в неділю неабияку публіку на площі біля пам’ятнику Т. Шевченкові. В змаганнях взяли участь більше 50 спортсменів з різних міст України: Одеса, Львів, Червоноград, Хуст, Самбір, Хмельницький, Жидачів, Миколаїв (Львівська обл.), Івано-Франківськ та ін.

Змагалися атлети в 3 дисциплінах: FreeStyle, підтягування з додатковою вагою +32 кг. та віджимання на брусах з додатковою вагою +48 кг.

«Цей вид спорту щоразу набуває більшої популярності в нашому місті. По-перше, він промоціює здоровий спосіб життя серед молоді, а по-друге - це справді вражаюче, підтвердженням цьому є та кількість львів'ян, які стали глядачами змагань. Також в цьому році ми плануємо капітально відремонтувати вуличний гімнастичний майданчик на вул. Винниченка, зробивши його максимально комфортним для занять зі стріт-воркауту», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім'ї та спорту міськради.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!