«Замок Лева» і ресторан Дубневича закрили у Львові через порушення карантину

2403 0
Поліція склала протоколи про порушення вимог карантину.
Замок лева із відкритих джерел

Замок лева із відкритих джерел

У Львові через порушення карантинних вимог закривають два заклади – ресторан Park.Art of Rest у Парку культури та ресторан «Замок Лева» на вулиці Глінки,7. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко за підсумками засідання комісії з питань ТЕБ і НС.

«Сьогодні прийняли рішення про закриття двох закладів харчування, що досить грубо порушували карантин. Зокрема в ресторані Park.Art of Rest вчора відбулось масове дійство, масовий концерт за участю відомого виконавця. Ми прийняли рішення про закриття цього закладу та ресторану «Замок Лева», де також зафіксували порушення. Поліція склала протоколи на ці заклади», – розповів Андрій Москаленко.

Як відомо, ресторан Park.Art of Rest належить сім'ї Богдана Дубневича.

Читайте також: У відомому закладі у Парку культури попри карантин влаштували багатолюдну вечірку

Нагадаємо, що від сьогодні, 19 квітня, у Львові дозволили роботу літніх терас закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, а також за парти повернуться учні 1-4 класів. Наразі дитячі садочки у Львові працюють у режимі чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт – у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупинили. За рішенням комісії з надзвичайних ситуацій посилений карантин у Львові продовжили до 4 травня.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!