У Львові відремонтували світлофор, який був пошкоджений через ДТП

729 0
ДТП сталася в обідню пору у суботу, 13 квітня.
фото: львівавтодор

фото: львівавтодор

У Львові замінили пошкоджену світлофорну опору на перехресті просп. Червоної Калини з вул. Скрипника. Через транспортну пригоду, яка сталася в обідню пору у суботу, 13 квітня, опора фактично переламалася навпіл та похилилася на контактну мережу. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

«У зв’язку з цим на цій ділянці тимчасово перекрили рух транспорту. На місце відразу ж виїхали наші фахівці. Для запобігання виникнення небезпечної ситуації, вони знеструмили світлофорний об’єкт, прибрали з контактної мережі похилену частину пошкодженої опори, зафіксували її тросом. Після проведення робіт, які тривали орієнтовно годину, рух автівок та тролейбусів там було відновлено. Через насичений трафік завершення аварійно-відновлювальних робіт було вирішено перенести на нічний період доби.

Ввечері ремонтна бригада повернулася на світлофорний об’єкт. Наші працівники демонтували пошкоджену опору, облаштували нову, перевстановили та перепідключили світлофорне обладання та запустили світлофорний об’єкт в робочий режим. Роботи тривали орієнтовно до 3 години ночі», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор». 

Читайте також: На одному з перехресть у Львові облаштували нові світлофори

Нагадаємо, на перехресті вулиць Листопадового Чину – Університетська старі лампові світлофори змінили на світлодіодні. 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!