У Львові з’явиться унікальний центр екстреної допомоги

2079 0
У Львівській міській дитячій лікарні побудують спеціалізоване відділення невідкладної допомоги. Це буде перша лікарня у Східній Європі на такому високому рівні.
фото: facebook, rescuekiev.at.ua

фото: facebook, rescuekiev.at.ua

Дитячий фонд медичної допомоги (Children's Medical Care Foundation) не тільки проведе інвестицію, але теж частково профінансує закупівлю сучасного устаткування, – повідомила директорка Фонду Йолянта Морицінська-Вальчик. «Усе повністю спиратиметься на американську технологію, плани виконали спеціалісти зі США. Ми довірилися цій країні, і, на наш погляд, це дуже потрібна інвестиція, хоча б тому, що це буде перша лікарня у Східній Європі на такому високому рівні», – підкреслила представниця Фонду.

Читайте також: У Львові центру екстреної медичної допомоги вручили новий реанімобіль

Частину грошей на реалізацію проекту виділить Львівська міська рада. Американський Дитячий фонд медичної допомоги (Children's Medical Care Foundation) також сподівається на фінансову підтримку проекту від благодійників з України і Польщі.

Джерело: Польське радіо

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!