Політична реклама

У Львові з'явився безкоштовний гурток естрадно-циркового мистецтва

3158 0
Дитячі клуби Франківського району відкрили гурток естрадно-циркового мистецтва.

У студії «Ексцентрик» діти опановуватимуть сценічну пластику, хореографію та жонглювання, інформує прес-служба Львівської міськради. Заняття в гуртку відбуваються двічі на тиждень у вівторок та четвер з 16:00 до 18:30 год. в приміщенні кінотеатру «Сокіл» (вул. Володимира Великого, 14а). Зараз продовжується набір в групи. На навчання запрошуються діти шкільного віку.

«Найближчим часом на наших заняттях ми опановуватимемо жонглювання з булавами та м'ячами. Тому запрошуємо всіх зацікавлених діток завітати в наш гурток, спробувати поринути у світ незвичайного та видовищного циркового мистецтва», - каже Олександра Овчаренко, педагог-організатор Дитячих клубів Франківського району м. Львова, керівник студії «Ексцентрик».

Нагадуємо, навчання в гуртках Дитячих клубів Львова є безкоштовним.

Більше інформації про студію «Ексцентрик» та інші гуртки Дитячих клубів Франківського району можна отримати за номером телефону 237-23-82. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!