У Рясному побудують 4-поверхівку з підземним паркінгом

4234 0
Висота будинку не має перевищувати 14 метрів.
Фото: Візуалізація забудовника

Фото: Візуалізація забудовника

У Львові на вулиці Брюховицькій, 143, що у мікрорайоні Рясне, побудують 4-поверхівку з підемним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження надав ТзОВ «ДКМ Груп» сьогодні, 26 березня, виконавчий комітет Львова. 

Читайте також: У пам'ятці на Коперника, де хочуть відновити Пасаж Міколяша, облаштують кафе-бар

Висота будинку не має перевищувати 14 метрів. Функціональне призначення земельної ділянки площею 0,1495 га – це  садибна забудова, відповідно до зонінгу Шевченківського району (зона Ж-1). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки прописаний у 40%.

У будинку планують облаштувати 20 квартир. Підемний паркінг розрахують на 12 місць, ще три місця будуть біля будинку. 

Міський голова Львовав Андрій Садовий зазначив, що такої кількості паркомісць замало, однак представник компанії, яка планує будівництво, наголосив, що цю ділянку вони придбали два роки тому з аукціону, і що лот передбачав навіть меншу кількість паркомісць, ніж вони зараз запланували.

Зазначимо, що ТзОВ «ДКМ Груп» зареєстроване у 2019 році у Львові на вулиці Лазаренка. Власниками компанії є Олександр Давидюк (33,4%), Роман Курницький (33,4%) та Степан Печений (33%).

Христина Гоголь

Візуалізація забудовника

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!