У садках Львова планують відкрити групи ще для 700 дітей

1100 0
Окрім того, хочуть оголосити торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща.
Photo by Sigmund on Unsplash

Photo by Sigmund on Unsplash

Цього року у Львові планують зробити ремонт у 8 дитячих садочках. Такі роботи дозволять відкрити ще 28 додаткових груп у закладах дошкільної освіти міста у 2021 році. Про це  повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик,

Йдеться про завершення ремонтів на вул. Медової Печери, де відкриють 7 груп, продовження робіт на вул. Виговського (6 груп), Клепарівській (4 групи), Дністерській (4 групи).

«Також ми відремонтуємо ще 2 групи та харчоблок у «Будинку школярів», де раніше відкрили 4 групи, які успішно відвідують діти. У 2021 році запланували відкрили 18 груп у ЗДО на вул. Малоголосківська, 34 – садочок, який для міста будують забудовники, завершити ремонт садочка на вул. Грушевського у селищі Рудно (3 групи)», – цитує чиновницю пресслужба ЛМР.

Читайте також: Школа в Брюховичах. Стало відомо, скільки ще коштів потрібно, аби вона запрацювала

Окрім того, хочуть оголосити торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща.

Нагадаємо, що у Львові карантин продовжили до 19 квітня. Дитячі садочки у Львові працюють у режимі чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт – у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупинили. 

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюють лише навинос та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!