У Стрию мешканці перекрили міжнародну трасу через тарифи на воду

8484 0
Пропускають транспорт з дітьми та спецтранспорт.
фото: procherk.info

фото: procherk.info

Сьогодні, 11 листопада, мешканці Стрия на Львівщині перекрили трасу Київ – Чоп на знак протесту проти підвищення тарифів на водопостачання. Про це повідомляє речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

За її словами, протестувальники рухаються пішохідним переходом. Вони пропускають без черги транспорт із дітьми та спецтранспорт, а кожні 10 хвилин – інші машини.

Акція протесту викликана тим, що у жовтні виконком Стрийської міськради підвищив тарифи на водопостачання та водовідведення у Стрию. Мешканці кажуть, що мали би відбутись громадські слухання. Згідно з рішенням виконкому, від травня 2020 року стрияни мають сплачувати 31 грн за послуги водоканалу.

Нагадаємо, сьогодні аграрії перекрили трасу Київ – Чоп біля села Малі Підліски на Жовківщині. Вони протестують проти законопроєктів про ринок землі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!