У світі від коронавірусу вже одужала половина інфікованих людей

1655 0
Усього за час пандемії на Covid-19 захворіли 8,8 мільйонів людей.
Photo by Habib Dadkhah on Unsplash

Photo by Habib Dadkhah on Unsplash

Станом на 20 червня у світі коронавірусом інфікувались 8 мільйонів 814 тисяч людей. Про це ідеться на сайті Worldometers.

Згідно з даними статистики, понад половина хворих – 4 млн 660 908 людей – одужали. Водночас інфекція забрала життя 463 732 людей.

В активній фазі хвороби перебувають зараз понад 3 млн 689 тисяч людей, 1% з яких перебуває у важкому або критичному стані.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені помітні неозброєним оком. Паталогоанатом про те, що показує розтин інфікованих

За минулу добу – 19 червня – у світі на коронавірус захворіли 181 тис. 5 людей, що, відповідно до графіку, є найбільшим показником за час пандемії. Померли за добу – 5 тис. 66 людей, що менше, ніж було в середньому за добу наприкінці березня – на початку квітня.

Нагадаємо, у Львівській області за час пандеміїї коронавірусом інфікувались 3679 людей, з яких 668 – одужали, 114 – померли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!