У центрі Львова облаштували додаткові паркомісця

1643 0
Тепер на паркувальному майданчику є 22 місця для паркування авто.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На паркувальному майданчику на пл. Святого Теодора у Львові збільшили кількість паркомісць та змінили спосіб паркування. Тепер там є загалом 22 місця, з яких 3 призначені для людей з інвалідністю. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Чи збудують у Львові перехоплювальний паркінг та до чого тут «джентльменська угода»

«У зв'язку з внесенням змін у схему організації дорожнього руху, на майданчику облаштовано додаткові 15 паркомісць. Тепер там є загалом 22 місця, з них 3 – для людей з інвалідністю. А також змінено спосіб паркування – замість паралельного, коли автомобілі припарковані паралельно до бордюру, відтепер тут впроваджено спосіб паркування «ялинкою», коли машини паркують під кутом приблизно 45 градусів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові визначили локації, де хочуть облаштувати перехоплювальні паркінги

Нагадаємо, нещодавно у Львові облаштували ще чотири паркувальні майданчики.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!