Україна скасувала візи для громадян шести країн

6497 0
Безвізовий режим з вказаними країнами встановили з метою розвитку і практичної реалізації принципів партнерства.
фото:zn.ua

фото:zn.ua

Президент України Володимир Зеленський встановив із 1 серпня безвізовий режим для громадян Австралії, Нової Зеландії, Королівства Бахрейн, Держави Кувейт, Султанату Оман, Королівства Саудівська Аравія у разі перебування в Україні не більше 90 днів за півроку. Відповідний указ №289/2020 опублікували на сайті глави держави.

«Установити з 1 серпня 2020 року безвізовий режим в'їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Австралії, Нової Зеландії, Королівства Бахрейн, Держави Кувейт, Султанату Оман, Королівства Саудівська Аравія, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів», – йдеться в документі.

Читайте також: Які щеплення потрібно зробити перед поїздкою за кордон. Деталі

Зазначають також, що безвізовий режим з вказаними країнами встановили з метою розвитку і практичної реалізації принципів партнерства.

Нагадаємо, що напередодні Україна та Гренада уклали угоду про скасування візових вимог.

 

ТЕГИ: безвіз

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!