«Українська мрія». У Львові презентували нову поштову марку

1283 0
Придбати марку тиражем у 3 млн екземлярів можна у відділеннях «Укрпошти» або в магазинах онлайн.
ФОТО: Твоє місто

ФОТО: Твоє місто

Сьогодні, 28 червня, у Львові презентували поштову марку «Українська мрія», присвячену найпотужнішому у світі літаку АН-225. Цю ілюстрацію ще минулого року для конкурсу «Що для мене Україна?» намалювала Софія Кравчук, одинадцятирічна школярка з Волині. Сьогодні її малюнок актуальний, як ніколи.

«Ця марка символізує літак «Мрію», який через стрій летить до неба. Наша мрія  не просто відбудувати літак чи аеропорт, мрія відбувати Україну про яку всі мріють, Україну для справжніх громадян» сказав під час презентації директор Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Євгеній Савчук.

«Треба мріяти і дякувати нашим Збройним Силам і Богові, що ми можемо здійснювати ці мрії на українській землі. Мрійте за те, щоб ми перемогли і був ми після цього. Мрійте, щоб наші діти мали можливість жити в Україні і здійснювати свої мрії», – сказав голова Львівської ОВА. 

Зазначимо, придбати марку тиражом у 3 млн одиниць можна у відділеннях «Укрпошти» або в магазинах онлайн. До поштової марки випустили художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Нагадаємо, що напередодні у Львові урочисто погасили нову поштову марку «Zатонув чи Vтопився», дизайн якої розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко. 

Антоніна Костик

Відео Марти Байдаки/Твоє Місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!